Royal Grass EcoSense wordt geproduceerd met de zachte en flexibele V-vorm vezel. De V-vorm vezel zorgt voor goede veerkracht van het kunstgras en te samen met de mooie kleurstelling voor een natuurlijke uitstraling. Met een grashoogte van 40mm ziet het kunstgras er niet alleen volumineus uit, het is ook een weldaad om te voelen. Bijzonder aan dit type kunstgras is dat het 100% recyclebaar is, of wel cradle-to-cradle!
Royal Grass EcoSense is een 'volgras' systeem, dit betekent dat er geen
invulmateriaal (zand) noodzakelijk is voor de installatie. Een gekroesde lichtbruine vezel vervult de functie van het zand, ook wel aangeduid als 'rootzone'. De combinatie van de zachte grasvezels met de zachte 'rootzone' zorgt dat het kunstgras comfortabel aanvoelt. De productnaam is gekozen om het heerlijke gevoel van het gras in combinatie met de duurzame eigenschappen: EcoSense!
Royal Grass EcoSense is gemaakt van 100% polyolifine materiaal. Door
een nieuw ontwikkelde productietechniek komen er geen andere materialen meer aan te pas om de kunstgrasmat samen te stellen. Hierdoor is EcoSense na haar levensduur 100% recyclebaar en kan weer hergebruikt worden voor de productie van kunstgras. Ten Cate - 's werelds grootste producent in de kunstgrasindustrie - is technologisch partner van Royal Grass. EcoSense is het resultaat van intensieve samenwerking en gezamenlijk staan de partijen garant voor de duurzaamheid en recyclebaarheid van EcoSense.

Ziet u mij? Dan kunt u gerust zijn. U heeft gekozen voor een product dat ecologisch is en na haar levensduur weer opnieuw kunstgras zal worden (100% recyclebaar of wel cradle-to-cradle). Dit dankzij nieuw ontwikkelde productietechnieken. Royal Grass EcoSense maakt deel uit van de e-qual productlijn; duurzaam kunstgras

Offerte aanvragen

  5eco

 

Adviesprijs € 42,95 p.m2

  • Inclusief BTW
  • Exclusief installatie
  • Geldig: Nederland / België

Kenmerken:

  • Grasvezels met unieke V-Vorm 
  • Een volle dichte grasbezetting
  • Voorzien van ondersteunende rootzone
  • Hoogte van de grasblaadjes 40mm
  • Een natuurlijke uitstraling
  • 100% recyclebaar/cradle-to-cradle
  • Garantie op verkleuring

5plaatjebijeco

 Producten t.b.v. installatie

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 42 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

 

royalgrass75hg          mvo75hg          vhg75hg

 

1faceb kopie 75br          2twitter kopie 75p br           3linkedin kopie 75 p br

Nieuws

Nog niet eerder zag kunstgras er zó natuurlijk uit

Sense is de nieuwste telg in de Royal Grass familie: een prachtige, zachte en natuurgetrouwe kwaliteit. Eén ding is zeker: Royal Grass Sense zal verbaasde blikken opleveren bij iedereen die ontdekt dat dit geen natuurgras is, maar kunstgras!

Zie jij het verschil?

Je hebt ze vast wel eens gehad, klanten die twijfelen of ze kunstgras in de tuin willen, maar het ‘toch-nog-iets-te-nep’ argument ze telkens weerhield van de overstap naar kunstgras? Sense rekent af met de vooroordelen die bestaan over het uiterlijk van kunstgras

Lees meer...