Kunstgras met mosdraad.
Voordelig kunstgras, ideaal voor balkon, dakterras of decoratie (nieuw in 2014)

Uw tuin betaalbaar altijd groen. 
U bent op zoek naar een betaalbaar type kunstgras, dat toch kwaliteit uitstraalt? Met Royal Grass® Seda heeft u een prachtig vol en zomergroen kunstgras, met een zeer natuurlijke uitstraling. Wij willen graag ons aanbod in betaalbaar kunstgras verbreden, zonder afbreuk te doen aan de Royal Grass® kwaliteit waar wij zo om bekend staan. Met de toevoeging van Royal Grass® Seda aan ons assortiment zijn wij hier goed in geslaagd!

Zacht onder de voeten.
Royal Grass® Seda is een grastapijt met een 30mm hoge kunstgrasvezel. De vezels zijn zacht en flexibel door de iets hogere vezel. Ideaal voor u als u uw gazon een volle, maar toch net gemaaide look wilt geven. Het grastapijt nodigt u uit om er met blote voeten op te lopen.
Dit kunstgras heeft, net als alle andere soorten kunstgras die wij aanbieden, de unieke Royal Grass V-shape vezel met MiNT technologie. Deze uit de natuur overgenomen vorm van gras zorgt er onder andere voor dat de vezels een matte, zijdeachtige kleur hebben en mooi rechtop blijven staan. Uw gazon voelt heerlijk zacht onder uw blote voeten!

Zomers groen.
De Royal Grass® Seda bestaat uit de twee populaire kleuren, te weten zomergroen en olijfgroen. De combinatie van deze kleuren geeft
het gazon een nazomers uiterlijk. Uw gazon ziet er goed onderhouden en voldoende bemest uit.

Kunstgras voor in uw tuin.
Kunstgras blijft altijd groen in de winter. Dat is prachtig maar daardoor valt het juist in de winter meer op. Want wie heeft er nu een mooi groen gazon in de winter? Dit kleurtype adviseren wij als er weinig blijvend groen in uw tuin aanwezig is, uw gazon moet immers niet onnatuurlijk overkomen. Met veel blijvend groen in de tuin kunt u kiezen voor iets fellere typen groen zoals Royal Grass® Elite of Royal Grass® Delite. 

Offerte aanvragen

 

9royalgrasssede345

 

Adviesprijs € 29,95 p.m2
  • Inclusief BTW
  • Exclusief installatie
  • Geldig: Nederland/België

Kenmerken:

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 42 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

 

royalgrass75hg          mvo75hg          vhg75hg

 

1faceb kopie 75br          2twitter kopie 75p br           3linkedin kopie 75 p br

Nieuws

Nog niet eerder zag kunstgras er zó natuurlijk uit

Sense is de nieuwste telg in de Royal Grass familie: een prachtige, zachte en natuurgetrouwe kwaliteit. Eén ding is zeker: Royal Grass Sense zal verbaasde blikken opleveren bij iedereen die ontdekt dat dit geen natuurgras is, maar kunstgras!

Zie jij het verschil?

Je hebt ze vast wel eens gehad, klanten die twijfelen of ze kunstgras in de tuin willen, maar het ‘toch-nog-iets-te-nep’ argument ze telkens weerhield van de overstap naar kunstgras? Sense rekent af met de vooroordelen die bestaan over het uiterlijk van kunstgras

Lees meer...