Royal Grass® XL is een prachtig grastapijt. Dit kunstgras heeft de unieke Royal Grass® V-shape vezel met MiNT-technologie. Door deze technologie heeft het kunstgras een natuurlijke kleur. Door de zachte en flexibele vezel met een lengte van maar liefst 65 mm lang vallen de grassprieten in diverse richtingen. Door het mosdraad in combinatie met de V-shape vezels, blijven deze toch mooi rechtop staan. Uw gazon ziet er niet strak gemaaid uit, maar u kunt genieten van een vol en goedverzorgd grastapijt.

Het gras heeft de combinatie van de populaire olijfgroene en zomergroene vezel. Dit, samen met het dikke mosdraad in de kleuren aardebruin en donkergroen geeft de Royal Grass® XL een uiterlijk dat niet van echt gras te onderscheiden is.

Heeft u geen idee welke kleur gras uw voorkeur heeft? Let dan eens op de kleurverschillen van gras in de lente of aan het einde van de zomer. In de lente is het fris groen, soms bijna lichtgevend, omdat de grassprietjes net beginnen met groeien. In de zomer gaan ze richting olijfkleur omdat het vochtgehalte afneemt. Uw persoonlijke voorkeur hierin is bepalend. Uiteraard kunt u verschillende samples opvragen, dan kunt u het zelf vergelijken.

Offerte aanvragen

  Royal Grass Seda

 

Adviesprijs € 44,95 p.m2

  • Inclusief BTW
  • Exclusief installatie
  • Geldig: Nederland/België

Kenmerken:

  • Dikste en zachtste grastapijt uit ons assortiment
  • Grasvezel met unieke V-vorm
  • Natuurlijke kleur door MiNT-technologie
  • Flexibele grasblaadjes van 65 mm hoog
  • Voorzien van ondersteunende mosdraad
  • 10 jaar garantie tegen verkleuren.

Producten t.b.v. installatie

 

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 42 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

 

royalgrass75hg          mvo75hg          vhg75hg

 

1faceb kopie 75br          2twitter kopie 75p br           3linkedin kopie 75 p br

Nieuws

Nog niet eerder zag kunstgras er zó natuurlijk uit

Sense is de nieuwste telg in de Royal Grass familie: een prachtige, zachte en natuurgetrouwe kwaliteit. Eén ding is zeker: Royal Grass Sense zal verbaasde blikken opleveren bij iedereen die ontdekt dat dit geen natuurgras is, maar kunstgras!

Zie jij het verschil?

Je hebt ze vast wel eens gehad, klanten die twijfelen of ze kunstgras in de tuin willen, maar het ‘toch-nog-iets-te-nep’ argument ze telkens weerhield van de overstap naar kunstgras? Sense rekent af met de vooroordelen die bestaan over het uiterlijk van kunstgras

Lees meer...