FEITEN EN NIEUWS OVER KUNSTGRAS IN ONZE BLOG

Als het gaat om kunstgras, zijn er talloze redenen waarom het steeds populairder wordt. Het is niet alleen duurzaam en onderhoudsarm, maar het biedt ook een geweldige manier om groen te blijven zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het weer of het seizoen.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare leverancier van kunstgras, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn een toonaangevende leverancier van kunstgras en hebben ruim 15 jaar ervaring in het aanbieden van hoogwaardige oplossingen voor verschillende toepassingen. Of je nu kunstgras wilt voor je tuin, een sportveld, een speeltuin of een ander project, wij hebben de kennis en expertise om je te helpen bij het vinden van de juiste oplossing.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Onze blog is bedoeld om je te informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunstgras. We delen regelmatig nieuws, feiten en praktische tips om ervoor te zorgen dat je optimaal gebruik kunt maken van je kunstgras. Of je nu op zoek bent naar advies over het onderhoud van je kunstgras of gewoon wat inspiratie nodig hebt voor je volgende project, we hebben het allemaal.

Dus waar wacht je nog op? Bekijk onze blog en ontdek de vele voordelen van kunstgras. Of je nu een professional bent of gewoon een enthousiaste doe-het-zelver, wij hebben de kennis en expertise om je te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw specifieke behoeften.

WIJ ADVISEREN EN HELPEN JE GRAAG

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van je kunstgras droom.

Geen mollen in je kunstgras

Geen mollen in je kunstgras

Kunnen er mollen onder het kunstgras komen? Deze vraag wordt mij wel eens gesteld en in zijn algemeenheid is het antwoord: Ja. ...more

Blog

January 24, 20242 min read

Waarom kunstgras instrooien met zand?

Waarom kunstgras instrooien met zand?

Als je aan kunstgras denkt, denk je niet direct aan invulzand. Maar toch is dit belangrijk voor een mooi gazon met kunstgras. Waarom strooien wij kunstgras in met vulzand? ...more

Blog

November 29, 20234 min read

Wat is een goede ondergrond voor kunstgras

Wat is een goede ondergrond voor kunstgras

Ik geef je advies wat je het beste kunt doen om een goede en stabiele ondergrond voor kunstgras te krijgen ...more

Blog

October 30, 20237 min read

Is kunstgras waterdoorlatend

Is kunstgras waterdoorlatend

Gemiddeld laat kunstgras van Royal Grass® ruim 60 liter water per m2 water per minuut door ...more

Blog

October 11, 20232 min read

Onderhoudsarme tuin

Onderhoudsarme tuin

Een onderhoudsarme tuin willen steeds meer mensen. Maar hoe kan je dit realiseren? Wij vertellen hier graag meer over wat je met kunstgras kan bereiken. ...more

Blog

March 28, 20233 min read

Wij zijn official partner van myWorld. Ontvang cashback en shoppingpoints door je GRATIS éénmalig te registreren voor op het logo van myWolrd te klikken.

© 2024 DELTA-KUNSTGRAS | PRIVACYVERKLARING | ALGEMENE VOORWAARDEN | REVIEW POLICY


Delta Kunstgras is een handelsactiviteit van Delta Kunstgras BV - Inschr. KvK: 63457121 - IBAN NL68RABO0380551462.