Disclaimer voor www.delta-kunstgras.nl

Delta Kunstgras (Kamer van Koophandel: 63457121), hierna te noemen , verleent u hierbij toegang tot www.delta-kunstgras.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

Delta Kunstgras behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op www.delta-kunstgras.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Delta Kunstgras.

Beperkte aansprakelijkheid

Delta Kunstgras spant zich in om de inhoud van www.delta-kunstgras.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.delta-kunstgras.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Delta Kunstgras.

In het bijzonder zijn alle prijzen op www.delta-kunstgras.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op www.delta-kunstgras.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Delta Kunstgras nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Delta Kunstgras.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Delta Kunstgras, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 42 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

 

royalgrass75hg          mvo75hg          vhg75hg

 

1faceb kopie 75br          2twitter kopie 75p br           3linkedin kopie 75 p br

Nieuws

Nog niet eerder zag kunstgras er zó natuurlijk uit

Sense is de nieuwste telg in de Royal Grass familie: een prachtige, zachte en natuurgetrouwe kwaliteit. Eén ding is zeker: Royal Grass Sense zal verbaasde blikken opleveren bij iedereen die ontdekt dat dit geen natuurgras is, maar kunstgras!

Zie jij het verschil?

Je hebt ze vast wel eens gehad, klanten die twijfelen of ze kunstgras in de tuin willen, maar het ‘toch-nog-iets-te-nep’ argument ze telkens weerhield van de overstap naar kunstgras? Sense rekent af met de vooroordelen die bestaan over het uiterlijk van kunstgras

Lees meer...