Krijg het perfecte gazon zonder de stress van tuinonderhoud - Ontdek de 7 cruciale tips voor kunstgras in jouw tuin

7 redenen aar je kunstgras moet kopen

Ik ga mijn geheimen en tips aan je onthullen...

Vraag de GRATIS download aan

Je gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, door te klikken op Verzenden ga je akkoord met ons Privacy- en Cookiebeleid.

Ad de Bruine

Ad de Bruine

al 15 jaar kunstgras expert

Dagelijks spreek ik mensen die op zoek zijn naar informatie over kunstgras en wat dan de beste keuze voor hen is.

Iedere kunstgras leverancier zal de pluspunten benoemen van kunstgras. Natuurlijk zijn er veel voordelen. Maar…. Ieder voordeel heeft zijn nadeel zei Johan Cruyff al en dat geldt ook voor kunstgras natuurlijk.

Mijn geheimen en tips ga ik onthullen.

Uit de vele vragen, die ik in de loop der jaren gekregen heb, wil ik de 7 belangrijkste redenen benoemen waarom je juist kunstgras zou moeten kopen.

(Indien dit voor jou van toepassing is)

  • Altijd groen: Kunstgras behoudt zijn groene kleur het hele jaar door, ongeacht de weersomstandigheden of hoeveel zonlicht het krijgt. Het ziet er altijd fris en levendig uit.

  • Geen onderhoud: Kunstgras vereist geen water, meststoffen of maaien. Je hoeft geen tijd en geld te besteden aan het onderhoud van je gazon.

  • Altijd mooi: Kunstgras blijft er altijd netjes en verzorgd uitzien, zonder dat je het hoeft te maaien of onkruid hoeft te wieden. Het is perfect voor mensen die geen groene vingers hebben.

  • Geen modder: Kunstgras is ideaal voor gebieden met veel regenval of in de buurt van zwembaden. Het voorkomt modder en plassen op je gazon.

  • Duurzaam: Kunstgras gaat lang mee en blijft in goede conditie, ongeacht hoeveel het wordt gebruikt. Het is een investering die zichzelf op de lange termijn terugverdient.

  • Veilig: Kunstgras is veiliger dan gewoon gras, vooral als het wordt gebruikt rond zwembaden of speelgebieden. Het voorkomt uitglijden en biedt een zachte landing bij valpartijen.

  • Milieuvriendelijk: Kunstgras vereist geen pesticiden of herbiciden, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Het bespaart ook water, omdat het niet hoeft te worden bewaterd zoals gewoon gras.

Ad de Bruine Delta Kunstgras

Onze hoogwaardige garanties:

Door innovaties, geïnspireerd uit de natuur, is Royal Grass® nauwelijks van écht gras te onderscheiden.

Met het Royal Grass 'take back' programma recyclen wij het door jou gekochte Royal Grass

Hoogwaardige grondstoffen en technologieën zorgen ervoor dat het kunstgras jarenlang mooi blijft.

Vraag de GRATIS download aan

Je gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, door te klikken op Verzenden ga je akkoord met ons Privacy- en Cookiebeleid.

Facebook logo
Instagram logo
LinkedIn logo
Google maps logo

Wij zijn official partner van myWorld. Ontvang cashback en shoppingpoints door je GRATIS éénmalig te registreren voor op het logo van myWolrd te klikken.

© 2024 DELTA-KUNSTGRAS | PRIVACYVERKLARING | ALGEMENE VOORWAARDEN | REVIEW POLICY


Delta Kunstgras is een handelsactiviteit van Delta Kunstgras BV - Inschr. KvK: 63457121 - IBAN NL68RABO0380551462.