Veel gestelde vragen over Kunstgras

Wat zijn de prijzen van kunstgras?

Kunstgras is verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. De Royal Grass X-Play is er al voor € 17,95 per m2. Welke soort kunstgras het meest geschikt is, is afhankelijk van de situatie waarin u kunstgras wilt toepassen.

Kan ik zelf kunstgras aanleggen?

Afhankelijk van de soort en kwaliteit kunstgras kunt u kunstgras zelf aanleggen. Bij het leggen van kunstgras moet u onder andere rekening houden met de ondergrond en de manier waarop het kunstgras moet worden gelegd. Om er zeker van te zijn dat het kunstgras volgens de juiste wijze wordt gelegd adviseren wij u vooraf de leginstructies voor kunstgras te raadplegen.

Waar kan kunstgras toegepast worden?

Kunstgras biedt vele toepassingsmogelijkheden. Heeft u al eens gedacht aan kunstgras voor op uw balkon of als terras in uw tuin. Maar ook als vloerbedekking in huis is kunstgras een geweldige oplossing. Kunstgras biedt vele mogelijkheden. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden en toepassing van kunstgras? Neem geheel vrijblijvend contact op met Delta Kunstgras.

Is kunstgras kleurvast?

De grasvezels van kunstgras zijn op zo'n manier samengesteld dat verkleuring maximaal wordt tegen gegaan. Kunstgras is dus kleurvast. Bij Delta Kunstgras krijgt u afhankelijk van de soort kunstgras 5 tot 10 jaar garantie op kleurechtheid.

Hoe moet ik kunstgras onderhouden?

In vergelijking tot echt gras is het onderhoud van kunstgras zeer beperkt. Natuurlijk heeft kunstgras enig onderhoud nodig om het jarenlang mooi te houden. Om ervoor te zorgen dat het kunstgras schoon blijft adviseren we om het kunstgras regelmatig te borstelen en stofzuigen. Delta Kunstgras adviseert om eens per jaar tot eens per 5 jaar het kunstgras een onderhoudsbeurt te geven door een specialist. Op deze manier wordt uw gazon opgeborsteld en waar nodig bijgewerkt.

Kan kunstgras eenvoudig gerepareerd worden?

Wanneer er onverhoopt beschadigingen aan uw kunstgras zijn dan kunnen deze gerepareerd worden door Delta Kunstgras. Delta Kunstgras beschikt over de juiste middelen om ervoor te zorgen dat kunstgras door beschadiging van bijvoorbeeld brand of bijtende middelen weer netjes gemaakt kan worden.

Is kunstgras brandveilig?

Wilt u er zeker van zijn dat uw kunstgras brandveilig is? Informeer dan altijd bij aankoop of het kunstgras getest is op brandveiligheid. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw kunstgras aan de hoogste norm van brandveiligheid voldoet en dat het kunstgras zelfdovend is.

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 42 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

 

royalgrass75hg          mvo75hg          vhg75hg

 

1faceb kopie 75br          2twitter kopie 75p br           3linkedin kopie 75 p br

Nieuws

Nog niet eerder zag kunstgras er zó natuurlijk uit

Sense is de nieuwste telg in de Royal Grass familie: een prachtige, zachte en natuurgetrouwe kwaliteit. Eén ding is zeker: Royal Grass Sense zal verbaasde blikken opleveren bij iedereen die ontdekt dat dit geen natuurgras is, maar kunstgras!

Zie jij het verschil?

Je hebt ze vast wel eens gehad, klanten die twijfelen of ze kunstgras in de tuin willen, maar het ‘toch-nog-iets-te-nep’ argument ze telkens weerhield van de overstap naar kunstgras? Sense rekent af met de vooroordelen die bestaan over het uiterlijk van kunstgras

Lees meer...