KUNSTGRAS HOVENIER & TUINPROFESSIONAL

De discipline van Delta Kunstgras is duidelijk… Specialist in Kunstgras. Niet voor niets worden wij dan ook regelmatig gevraagd door hoveniers/tuinprofessionals voor ondersteuning. Kunstgras leggen vraagt nu eenmaal kennis van zaken en ondersteunen jou graag met leveren en/of aanleggen.

Wij hebben voor de hoveniers & tuinprofessionals een speciale Delta Kunstgras Landscaping collection met een eigen website.

Kunstgras prijslijst en samplebox voor hoveniers ontvangen?

Wil je als hovenier graag meer informatie over de kunstgras prijslijst en samplebox? Neem dan eerst contact met ons op en we maken een persoonlijke afspraak. Zo kunnen we samen bespreken wat de mogelijkheden zijn voor jouw specifieke situatie en kunnen we je voorzien van de juiste informatie. Zo wordt je een professionele kunstgras hovenier!

Bij ons kun je terecht voor hoogwaardig kunstgras dat geschikt is voor diverse toepassingen in tuinen en openbare ruimtes. Ons kunstgras is nauwelijks van echt gras te onderscheiden en biedt vele voordelen ten opzichte van natuurlijk gras, zoals minder onderhoud en een langere levensduur.

Naast het leveren van kunstgras bieden wij ook een samplebox aan. Hierin vind je verschillende stalen van ons kunstgras, zodat je zelf kunt ervaren hoe het aanvoelt en eruit ziet. Zo kun je een weloverwogen keuze maken voor jouw project.

Ben je benieuwd naar onze kunstgras prijslijst en wil je graag meer informatie ontvangen als hovenier? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt voor een succesvolle toepassing van kunstgras in jouw projecten.

Rechtstreeks contact met Steven Witkam 06-45813728 of Ad de Bruine 06-21881191.

Of vul onderstaand formulier in om toegang te krijgen voor deze website vol handige informatie en bestelmogelijkheid. Ook kunnen wij je volledig ontzorgen met de aanleg van kunstgras.

Kom in contact met Ad:

Je gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, door te klikken op Verzenden ga je akkoord met ons Privacy- en Cookiebeleid.

Vul je gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Ik zie er naar uit!

Ad de Bruine

Ad de Bruine

Al 15 jaar kunstgras expert

WIJ HETEN JOU VAN HARTE WELKOM

DONDERDAG 5 OKTOBER VAN 16.00 TOT 19.00 UUR

HOVENIERS EVENT TE KAPELLE (ONZE SHOWTUIN)

  • PRESENTATIE DOOR LEVERANCIER ROYAL GRASS

  • WORKSHOP KUNSTGRAS AANLEGGEN

  • NETWERK MOGELIJKHEID ONDER GENOT VAN EEN HAPJE EN EEN DRANKJE

DIT IS EEN GRATIS EVENT - REGISTRATIE VERPLICHT - MAX. 3 PERSONEN PER BEDRIJF

Na het maken van een afspraak ben je van harte welkom op ons bezoekadres:

SPOORSTRAAT 11 – 4431 NK ‘S-GRAVENPOLDER

TELEFOON: 0113-313166

INFO@DELTA-KUNSTGRAS.NL


Postadres: Kastanjestraat 30, 4431 CV ‘s-Gravenpolder

Wij zijn official partner van myWorld. Ontvang cashback en shoppingpoints door je GRATIS éénmalig te registreren voor op het logo van myWolrd te klikken.

© 2024 DELTA-KUNSTGRAS | PRIVACYVERKLARING | ALGEMENE VOORWAARDEN | REVIEW POLICY


Delta Kunstgras is een handelsactiviteit van Delta Kunstgras BV - Inschr. KvK: 63457121 - IBAN NL68RABO0380551462.