KUNSTGRAS SHOWTUIN ZEELAND

Als het gaat om een keuze maken, dan is onze kunstgras showtuin in Kapelle (Zld) dé oplossing!.


We zien dat mensen steeds meer de nadruk leggen op groen. Of het nu gaat om de tuin van een particulier, een hof van een gemeente of de aanleg van een groendak. De vraag naar meer groen vertaalt zich in de praktijk vaak naar een vraag voor gras. En ook op dit gebied zien we dat moderne technieken steeds vaker een voorkeur genieten.

Kunstgras is sinds de introductie ervan onderhevig geweest aan de nodige innovaties. Er zijn zeer veel mogelijkheden als het hierom gaat. Hoe maak je dan de juiste keuze? Aan de hand van onze kunstgras showroom natuurlijk. Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres: Delta Kunstgras.

Wij zijn de aanbieder van kunstgras in de regio. Sinds 2008 zijn wij actief en hebben wij onze dienstverlening steeds verder ontwikkeld. Inmiddels kunnen wij jou voorzien van het mooiste meest levensechte gras. Je bent bij ons aan het juiste adres voor alles als het gaat om kunstgras. Een ding is echter zeker. Wij bieden je altijd de beste kwaliteit en een aanbod dat aansluit bij jouw wensen.

JE VINDT HET AANBOD VOOR KUNSTGRAS IN ONZE SHOWTUIN

Mensen die op zoek zijn naar deze vorm van gras doen dit vaak om verschillende redenen. Er kan een groot verschil zijn in de aanleg van een tuin, een sportveld of bijvoorbeeld als interieurelement in huis. Toch zijn bepaalde vragen altijd overeenkomstig. Deze vragen hebben dan betrekking op het uiterlijk en de veiligheid.

Wij zijn aanbieder van het topmerk Royal Grass. In 2016 heeft dit merk besloten om al haar producten te laten testen. Een herhaling van testen die ook in 2004 zijn uitgevoerd door het TNO. En wederom lagen de uitkomsten in de te verwachten lijn. De producten van Royal Grass zijn 100% veilig. Voor volwassenen, kinderen en dieren.

Ook als het om het uiterlijk gaat biedt dit merk meerwaarde. Het gras is niet van echt te onderscheiden. En deze uiterlijke kwaliteiten van kunstgras tonen we jou graag in onze showtuin in Zeeland.

OOK VOOR ADVIES BEN JE BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES

Een kunstgras showtuin geeft je alle kans om de juiste keuze te maken. Maar dat alleen is natuurlijk niet voldoende. Voor vrijblijvend advies ben je altijd welkom bij ons. We staan je bij met het juiste raad. Er is veel mogelijk als het gaat om dit gras. En omdat wij een divers aanbod aan mogelijkheden hebben bespreken we graag welke het beste bij jouw situatie past.

Nooit meer zaaien, nooit meer maaien. Ontdek jouw ideale kunstgras in onze showtuin in Zeeland.

Ontdek welk RoyalGrass product het beste bij jou past.

Ryal Grass logo

NATUURLIJK EN EXCLUSIEF KUNSTGRAS VAN HOGE KWALITEIT IN ONZE SHOWTUIN!

Exclusief kunstgras met een natuurlijke uitstraling en van de hoogste kwaliteit, dat vindt je bij ons. Bovendien is kunstgras van Royal Grass niet van echt gras te onderscheiden.

In Kapelle (Zld) hebben wij een showtuin aangelegd. Je kan daar ter plaatse alle soorten exclusief kunstgras van dichtbij bekijken en voelen.

Onze ervaring is dat je pas een weloverwogen keuze kunt maken als wij alle vragen hebben beantwoord. Om die reden hebben wij een showtuin om de onderlinge verschillen en eigenschappen van de diverse soorten goed te laten zien.

DE AANSCHAF VAN KUNSTGRAS BIJ ONS MOET EEN FEESTJE ZIJN!

De DELTA Kunstgras Showtuin vindt u in:

Kapelle: Naast Motel Grand Café Restaurant de Caisson

Smokkelhoekweg 10-12 - 4421 JH Kapelle

A58 afslag nummer 34

Deze showtuin is vrijblijvend en zonder afspraak te bezoeken.

Op afspraak ben ik aanwezig.

Gelijk een afspraak maken met onze kunstgras professional Ad?


Wil je naar aanleiding van jouw bezoek aan onze showtuin online informatie aanvragen?

Of wil je naar aanleiding van je bezoek aan onze showtuin afpreken om ter plekke bij jouw te kijken?

Maak dan een afspraak met Ad.

Je gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, door te klikken op Verzenden ga je akkoord met ons Privacy- en Cookiebeleid.

Bekijk hier de reviews van onze klanten

Delta kunstgras met Ad voor de auo in Zeeland

Onze hoogwaardige garanties:

Door innovaties, geïnspireerd uit de natuur, is Royal Grass® nauwelijks van écht gras te onderscheiden.

Met het Royal Grass 'take back' programma recyclen wij het door jou gekochte Royal Grass

Hoogwaardige grondstoffen en technologieën zorgen ervoor dat het kunstgras jarenlang mooi blijft.

Wij zijn official partner van myWorld. Ontvang cashback en shoppingpoints door je GRATIS éénmalig te registreren voor op het logo van myWolrd te klikken.

© 2024 DELTA-KUNSTGRAS | PRIVACYVERKLARING | ALGEMENE VOORWAARDEN | REVIEW POLICY


Delta Kunstgras is een handelsactiviteit van Delta Kunstgras BV - Inschr. KvK: 63457121 - IBAN NL68RABO0380551462.

Om je beter en persoonlijker te helpen gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken, alles is terug te lezen in onze privacy verklaring.