ONLANGS GEREALISEERDE PROJECTEN KUNSTGRAS BIJ PARTICULIEREN

Wij zijn dagelijks bezig om de mooiste projecten bij onze klanten aan te leggen en te onderhouden. Dit is heel divers en komen op de meest uiteenlopende locaties. Dat zijn niet alleen tuinen, maar ook balkons, speelveldjes, het dak van een parkeergarage en zelfs binnen interieurs.

ZEELAND EN OMGEVING

Hieronder staan een aantal gerealiseerde projecten die wij gedaan hebben. Ons werkgebied is hoofdzakelijk Zeeland, maar voor ons is het ook mogelijk om buiten de provincie werkzaamheden te verrichten. Vraag gerust naar de mogelijkheden, bijvoorbeeld als je een 2e woning hebt en door ons de werkzaamheden wil laten uitvoeren.

blog image

ROYAL GRASS KUNSTGRAS IN OOSTBURG

October 24, 20211 min read

ROYAL KUNSTGRAS SEDA IN OOSTBURG

In het Zeeuwse Oostburg hebben we een gedeelte van het gras verwijderd en vervangen door kunstgras. We hebben hierdoor gedeeltelijk een onderhoudsarme tuin gecreëerd.

De klant in Oostburg koos voor Royal Grass kunstgras en de achtertuin is voorzien van de ROYAL GRASS® SEDA. Deze, 30mm hoge en sterke, kunstgrassoort kan vier keer meer belasting aan dan reguliere kunstgrasvezels en is uitermate geschikt voor spelende kinderen. De Royal Grass® Seda bestaat uit de twee populaire kleuren, te weten zomergroen en olijfgroen. De combinatie van deze kleuren geeft het gazon een nazomers uiterlijk. De ROYAL GRASS® SEDA is volledig Uv-bestendig en 100% veilig voor mens en dier.

NOOT: De Royal Grass® Seda is inmiddels uit de collectie maar daarvoor hebben wij nu de Royal Grass® Lush

Onderstaand de foto’s van de installatie Royal Grass kunstgras in combinatie met het echte gras.

Oostburg Royal grass seda

Oostburg Royal grass seda

Oostburg Royal grass seda

Oostburg Royal grass seda

Kunstgras OostburgRoyal Grass
blog author image

Ad de Bruine

Ad de Bruine, eigenaar Delta Kunstgras

Back to Blog
Facebook logo
Instagram logo
LinkedIn logo
Google maps logo

Wij zijn official partner van myWorld. Ontvang cashback en shoppingpoints door je GRATIS éénmalig te registreren voor op het logo van myWolrd te klikken.

© 2024 DELTA-KUNSTGRAS | PRIVACYVERKLARING | ALGEMENE VOORWAARDEN | REVIEW POLICY


Delta Kunstgras is een handelsactiviteit van Delta Kunstgras BV - Inschr. KvK: 63457121 - IBAN NL68RABO0380551462.