READY® TECHNOLOGIE KUNSTGRAS

“Kunstgras niet van echt te onderscheiden…”

Als je een gazon van dichtbij een goed bekijkt zul je constateren dat er eigenlijk geen enkel grassprietje dezelfde kant op staat. Door de natuurlijke groei van gras, de invloed van zonlicht en andere factoren zullen de grassprieten elk een eigen richting kiezen om te groeien.

De kunstgrassoorten op basis van de Ready® technology bootsen dit groeigedrag perfect na. Door elke graspriet een eigen richting mee te geven ontstaat er een gazon wat zeer natuurlijk aandoet en daarmee nagenoeg niet van echt is te onderscheiden.

De afkorting ReaDY® staat voor Realistic Directional Yarn. Dit betekent dat kunstgras wat is gebaseerd op deze technology er uitermate realistisch uitzien door de gevarieerde ‘groeirichting’ van de grassprieten.

Inmiddels zijn 8 van de 9 Royal Grass® kunstgrassoorten in het assortiment gebaseerd op de Ready® technologie. Alleen de Silk 35 niet.

Onze hoogwaardige garanties:

Door innovaties, geïnspireerd uit de natuur, is Royal Grass® nauwelijks van écht gras te onderscheiden.

Met het Royal Grass 'take back' programma recyclen wij het door jou gekochte Royal Grass

Hoogwaardige grondstoffen en technologieën zorgen ervoor dat het kunstgras jarenlang mooi blijft.

Wij zijn official partner van myWorld. Ontvang cashback en shoppingpoints door je GRATIS éénmalig te registreren voor op het logo van myWolrd te klikken.

© 2024 DELTA-KUNSTGRAS | PRIVACYVERKLARING | ALGEMENE VOORWAARDEN | REVIEW POLICY


Delta Kunstgras is een handelsactiviteit van Delta Kunstgras BV - Inschr. KvK: 63457121 - IBAN NL68RABO0380551462.