Royal Grass® Silk 35

Een vol en strak gazon dat perfect past in een tuin met spelende kinderen.

Ryal Grass Silk 35

ROYAL GRASS SILK 35

€ 44,95 m²

Is een zijdeachtig lekker zacht voelend kunstgras dat heerlijk volumineus is. Door deze zachtheid, gecombineerd met duurzaamheid is het een ideaal gras voor jonge gezinstuinen.

Kort, strak, vol & grasgroen

De Royal Grass® Silk 35 is met zijn strakke en volle look een klassiek product binnen de Royal Grass® collectie.

Door het volume en de zachtheid van dit gazon, past de Royal Grass® Silk 35 perfect in een tuin met spelende kinderen. De grasgroene kleur past in iedere soort tuin en tovert ieder oppervlak om tot een prachtige groene oase.

Wij vinden dit kunstgras perfect voor:

  • tuinen met spelende kinderen en huisdieren

  • dakterrassen en balkons

  • groene ruimtes in en rondom openbare gebouwen

Sense

Door innovaties, geïnspireerd uit de natuur, is Royal Grass® nauwelijks van écht gras te onderscheiden.

Met het Royal Grass 'take back' programma recyclen wij het door jou gekochte Royal Grass

Hoogwaardige grondstoffen en technologieën zorgen ervoor dat het kunstgras jarenlang mooi blijft.

Perfect voor kinderen om heerlijk op te ravotten

Leg je een grasspriet van de Royal Grass® Silk 35 onder de microscoop, dan zie je dat deze een V-Shape heeft net zoals écht gras. Dit, in combinatie met de verstevigende ruggengraat, zorgt ervoor dat de grasspriet mooi rechtop blijft staan. Daarnaast heeft dit gazon ook veel volume door de grote hoeveelheid grassprieten waardoor dit product uitermate geschikt is voor plaatsen die intensief betreden worden.

Wanneer je nog dieper inzoomt op de grasspriet zie je dat er over de gehele lengte microscopisch kleine nerven lopen. Natuurlijk gras heeft ook microscopische kleine nerven die over de lengte lopen. Met de Micro Nerve Technology® (MiNT®) kopiëren wij die nerven. Hierdoor krijgt de Royal Grass® Silk 35 een natuurlijke glans.

Op zoek naar een gazon dat net iets korter en speelser is dan de Royal Grass Silk 35, maar nog steeds de klassieke uitstraling heeft? Bekijk dan eens de Royal Grass® Supreme.

100% recyclebaar

Alle Royal Grass® kunstgrasproducten zijn 100% recyclebaar. Wij streven er niet alleen naar het mooiste kunstgras te maken, maar wij willen daarnaast ook onze bijdrage leveren aan het verminderen van de plastic afvalberg in de wereld. Om die reden hebben wij een recycleprogramma opgezet. Alle kunstgrasproducten van Royal Grass® kunnen kosteloos ingeleverd worden en worden verwerkt tot nieuwe producten.

Lees hier meer over ons Take Back programma.

Ontdek welk RoyalGrass product het beste bij jou past.

Ryal Grass logo

Wij zijn official partner van myWorld. Ontvang cashback en shoppingpoints door je GRATIS éénmalig te registreren voor op het logo van myWolrd te klikken.

© 2024 DELTA-KUNSTGRAS | PRIVACYVERKLARING | ALGEMENE VOORWAARDEN | REVIEW POLICY


Delta Kunstgras is een handelsactiviteit van Delta Kunstgras BV - Inschr. KvK: 63457121 - IBAN NL68RABO0380551462.