Informeren, persoonlijk advies, overzichtelijke offertes, etc. dragen bij om tot een beslissing te komen. Maar voor de juiste beslissing is "met eigen ogen zien"
pas echt alles zeggend. Zoals u van Delta Kunstgras mag verwachten bieden wij u dan ook die mogelijkheid.
In Kapelle (Zeeland) beschikken wij namelijk over een eigen, unieke showtuin. Hier is ons hele assortiment overzichtelijk en speciaal voor u is "uitgelegd".
Zo krijgt u voor uw toekomstige investering een optimaal beeld. "Zien is geloven..." en daar laten wij van Delta Kunstgras, middels deze heuse showtuin,
dan ook geen gras over groeien. Kom gerust eens langs of maak een vrijblijvende afspraak.
De Delta Kunstgras Showtuin vindt u bij Motel Grand Café Restaurant de Caisson, Smokkelhoekweg 10-12, 4421 JH Kapelle - Zeeland, A58 afslagnummer 34.
(Wilt u afspreken bel, +31 (0)621881191.)

View the embedded image gallery online at:
https://delta-kunstgras.nl/showtuin#sigProGalleriadb05f244d4

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 41 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

 

royalgrass75hg          mvo75hg          vhg75hg

 

1faceb kopie 75br          2twitter kopie 75p br           3linkedin kopie 75 p br

Nieuws

Nog niet eerder zag kunstgras er zó natuurlijk uit

Sense is de nieuwste telg in de Royal Grass familie: een prachtige, zachte en natuurgetrouwe kwaliteit. Eén ding is zeker: Royal Grass Sense zal verbaasde blikken opleveren bij iedereen die ontdekt dat dit geen natuurgras is, maar kunstgras!

Zie jij het verschil?

Je hebt ze vast wel eens gehad, klanten die twijfelen of ze kunstgras in de tuin willen, maar het ‘toch-nog-iets-te-nep’ argument ze telkens weerhield van de overstap naar kunstgras? Sense rekent af met de vooroordelen die bestaan over het uiterlijk van kunstgras

Lees meer...